Gjoba për mungesë dokumentacioni

Të dhëna me frekuencë mujore mbi gjobat e vendosura për mungesë dokumentacioni sipas Njësive Administrative (Nj.A) raportuara nga Policia Bashkiake.

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Burimi Gjoba për mungesë dokumentacioni,2016-2021.ods
Ndryshuar së fundmi Gusht 9, 2023, 03:15 (PDT)
U krijua Maj 31, 2021, 05:00 (PDT)