Tranporti publik në Tiranë i gjeoreferencuar

Paraqitja në hartë e intinerareve të ndjekura nga çdo linjë e transportit publik në Tiranë, vendodhja e terminaleve të autobusëve, vendodhja e semaforëve në kryqëzime si edhe pikat e stacioneve të transportit publik.

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi Shtator 8, 2022, 14:33 (PDT)
U krijua Prill 22, 2022, 06:10 (PDT)