Urdhër bllokimet dhe objektet e prishura

Numri i urdhrave të bllokimit për shkelje të konstatuara dhe numri i objekteve të prishura. Të dhënat kanë nisur të raportohen nga Policia Bashkiake në Mars 2016.

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Burimi Urdhër bllokimet dhe objektet e prishura, 2016-2021.ods
Ndryshuar së fundmi Gusht 9, 2023, 03:02 (PDT)
U krijua Maj 31, 2021, 02:26 (PDT)