Veprime operacionale

Të dhënat me frekuencë mujore mbi pasqyrën e veprimeve operacionale të kryera nga Agjencia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi.

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Burimi Pasqyra e veprimeve operacionale, 2016 - 2021.ods
Ndryshuar së fundmi Gusht 10, 2023, 00:45 (PDT)
U krijua Prill 23, 2021, 04:24 (PDT)